Website bosnsvanbosne.com posvećuje veliku važnost zaštiti ličnih podataka naših korisnika. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje prikupljamo i obrađujemo.

Prikupljanje ličnih podataka
Ličnim podacima se smatraju oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.).

Website bosnsvanbosne.com ne prikuplja Vaše lične podatke osim u slučaju kada ste nam ih Vi izričito učinili dostupnima (npr. prilikom registracije na stranicu, pretplate i sl.), čime pristajete odnosno dajete dozvolu za njihovo korištenje u navedene svrhe.

Korištenje ličnih podataka
Website bosnsvanbosne.com će koristiti Vaše lične podatke za potrebe tehničkog upravljanja internet stranice, analize preferenci te prezentiranja opštih i individualiziranih oglasa, s ciljem da Vam se omogući pristup posebnim informacijama, te za potrebe komunikacije s Vama.

Website bosnsvanbosne.com neće dijeliti lične podatke korisnika kojim raspolaže trećim stranama, osim u slučajevima generalnih, neidentifikujućih podataka u statističke ili marketinške svrhe.

Kolačići
Naš portal koristi kolačiće (Cookies). Kolačići su fajlovi male veličine koji se privremeno pohranjuju na Vašem uređaju, a što našem portalu omogućava prepoznavanje Vašeg uređaja prilikom sljedeće posjete.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetioca, identifikator uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih osobina internet stranice i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni, koji na uređaju korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjete te privremeni koji se pohranjuju samo prilikom posjete stranici.

Ovisno o postavkama na Vašem internet pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste saglasni sa njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem uređaju pomoću postavki preglednika koji koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika koji se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše internet stranice te sprečavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti pravilno funkcioniranje ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Sigurnost
Website bosnsvanbosne.com ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost ličnih podataka te usklađenost s važećim zakonima o zaštiti podataka. Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja.

Share: