Korištenjem bosnavanbosne.com prihvatate sljedeća pravila i uslove korištenja.

Vijesti i slike
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na bosnavanbosne.com zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist bosnavanbosne.com Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne bosnavanbosne.com. Stranica bosnavanbosne.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara, bosnavanbosne.com nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Mogućnost objave vaših komentara na bosnavanbosne.com je privilegija, a ne pravo. Prilikom komentiranja strogo je zabranjeno koristiti uvrede, psovke i vulgarnosti. Komentari koji vrijeđaju grupu ljudi na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, rodnoj, spolnoj ili drugoj osnovi, koji se mogu tumačiti kao šovinizam ili huškanje protiv bilo koje grupe, ne potpadaju pod slobodu govora i biće uklonjeni a autor blokiran bez prethodnog upozorenja.

Izmjene i dopune
Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama bosnavanbosne.com.

Share: